Ócsa Városi Polgárőrség közleménye

Tisztelt Ócsai Lakosok!

 

A szeptember 14-én megrendezésre kerülő Városi Vigasság kapcsán, útlezárásokra és forgalom-elterelésekre kerül sor!

 

Egész nap, 07.00-24.00-ig le lesz zárva a Kálvin utca, Városháza és Ady Endre utca közötti szakasza.

A Városi futás biztonságos lebonyolítása érdekében, 08.00-09.30-ig teljes szélességében lezárásra kerül a Bajcsy-Zsilinszky utca, a Városháza és a Baross utca között, valamint a Némedi út a Katolikus Templom és Széchenyi utca közötti szakasza.

A tűzijáték kapcsán 17.00-tól lezárjuk és kiürítjük a SPAR áruház parkolóját. Kérjük a Városi Vigasságra gépkocsival érkezőket, hogy ettől az időponttól a TESCO áruház parkolóját vegyék igénybe! Szintén a tűzijátékkal kapcsolatosan, 20.30-21.30 között teljes szélességében lezárjuk a Bajcsy-Zsilinszky utca Városháza és Katolikus Templom közötti szakaszát! A Katasztrófavédelem előírásának megfelelően, ebben az időszakban, még a gyalogos forgalom elől is lezárjuk Bajcsy-Zsilinszky utcát a SPAR parkoló teljes szélességében. Ez utóbbi lezárást vörös-fehér jelölő szalaggal látjuk el! Kérem ennek tiszteletben tartását!

A Városi Torta 17.30-kor történő átadását is nagy erőkkel fogjuk biztosítani, elkerülvén a tavalyi tumultuózus jeleneteket! Itt is vörös-fehér jelölő szalag jelzi a sorban állás helyes irányát!

Mindenki megértését és türelmét előre is köszönöm!
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre! Polgárőrség feliratos, sárga láthatósági mellényről felismerhetők leszünk!
Önökért vagyunk és nem Önök ellen!

Tisztelettel: Ócsa Városi Polgárőrség

Forrás: Facebook

Megosztás

Programok

Bejelentkezés