Ócsaiak tollából

Minden ember életében vannak jó és rossz napok. Minden település történelmében vannak jó és rossz események.

Vannak egy adott településről jó és rossz vélemények. De véleménye mindenkinek van. Van aki nem mondja és van aki kimondja.

Ez a menü róluk szól, azon ócsai lakosokról akik kimondják a véleményüket akár jó, akár rossz, akár dicsér, akár lehúz.
Ez a menü biztosít lehetőséget az írói vénával megáldott ócsaiaknak, hogy közreadják történeteiket, eseménybeszámolóikat.

 

Várjuk névvel, vagy nick névvel ellátott történeteiket, véleményüket Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címére.

Helyi viszályok? (javítva)

2013. március 15-én, Ócsán, az Egressy Gábor Szabadidőközpontban ünnepi beszédet mondott Bukodi Károly Polgármester Úr. Volt benne egy finom kitétel, miszerint ha az 1848-as márciusi ifjak időutazást tehetnének, és ma feltehetnénk nekik a kérdést (többek közt), hogy olyan sajtószabadságra gondoltak-e 12 pontjukban, mint ami most van, akkor Ők nem gondolták volna, hogy a sajtószabadság azt jelenti, hogy bárki bárhogyan mocskolódhat, besározhat másokat. Akkor, és ott sokan nem érthették ezen gondolatmenetet.

Bővebben...

Van képe hozzá?

Van amikor egy kép többet mond minden szónál...

Ha lát Ócsán valami meghatót, örömtelit, bosszantót, szomorút, ha tetszik önnek, ha idegesíti, fotózza le és küldje el (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Várjuk képeiket szöveggel vagy anélkül.

(A galéria folyamatosan bővül!)

Bővebben...

Újabb szakadék

Ezt az érdekes okfejtést egyik hölgy olvasónktól kaptuk, aki kérte nevének titokban tartását.

Bővebben...

Hittantáborban jártunk

A tavalyi nagy sikerű matyi hittantábor után, 2012. augusztus 4-11. között került sor az ócsai katolikus gyerekek hagyományosnak számító nyári táborára. A tavalyihoz hasonlóan ismét a gyáli és a felsőpakonyi közösséggel töltöttük el a hetet. A helyszín ezúttal Balatonszemes volt, a helyi plébánián működő vendégház.

Bővebben...

Megtörtént ( - rendkívüli ülésen)

Az alábbi írást egyik olvasónktól kaptuk aki jelen volt tegnap a Rendkívüli Testületi ülésen. Beszámolójában ecseteli a rövid, ámde érzelmektől erősen túlfűtött ülést.

Bővebben...

Programok

Bejelentkezés