Köztünk élnek. De valamivel mégis kitűnnek a többiek közül. Lehet ez egy érdekes hobbi, egy különleges munka, esetleg kiemelkedő szerep a közösségben, vagy bármi más ami érdekessé teszi őt mások szemében.

Ha ismer olyan személyt, akit Ön szerint meg kell említenünk, kérjük írja meg elérhetőségeit és mi felvesszük vele a kapcsolatot, hogy bemutathassuk másoknak. Ha már kész anyaggal rendelkezik, akkor ossza meg velünk és mi teret adunk a szomszédja, barátja, ismerőse bemutatásának.

Kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Kapcsolat menüpontunkon keresztül.

 

Köztünk élnek - Nagy Sándorné

Sokan nem tudják, hogy köztünk él egy különleges képességekkel rendelkező asszony. Hallhattuk már hangját, de talán nem tudtuk, hogy nem csak hangjával tud örömet szerezni hanem, ha kérjük segít problémáinkat megoldani. Akár hisz benne valaki, akár nem, sokaknak segített már és ők mind hálával gondolnak rá, ő Nagy Sándorné alias Kyra.

Bővebben...

Köztünk élnek - Papp Katalin

Az alábbi cikket partner oldalunktól vettük át. Engedjék meg, hogy ezzel nyissuk rovatunk cikkeinek sorát. Sokan élnek közöttünk akikről nem is tudtuk, hogy mivel foglalkoznak, milyen segítséget tudnak nyújtani, ha probléma merül fel. Papp Katalin egyike ezen személyeknek. Köztünk él és bár egy másik tevékenysége kapcsán ismerjük, mellette még mással is foglalkozik, terápiákat tart problémás gyermekeknek.

Bővebben...

Képviselőink - Bukodi Károly, válaszok az olvasói kérdésekre II.

Decemberben interjúnk és előző cikkünk folytatásaként közreadjuk Bukodi Károly Polgármester úr további válaszait.

Bővebben...

Képviselőink - Bukodi Károly, válaszok az olvasói kérdésekre I.

Decemberben arra kértük önöket, hogy írják meg milyen kérdéseket tennének fel a Polgármester úrnak. Decemberi interjúnk folytatásaként most közreadjuk Bukodi Károly Polgármester úr válaszait. A kérdések sokasága végett két részletben.

Bővebben...

Képviselőink - Bukodi Károly

Interjúsorozatot indítunk, melyben bemutatjuk választott képviselőinket. Interjúnk végén pedig az önök által felvetett kérdésekre válaszolnak. Első interjúalanyunk Bukodi Károly polgármester volt. A vele készült interjú első felét lentebb olvashatják, az olvasói kérdésekre adott válaszait hamarosan közreadjuk.

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Ön mit kérdezne?

Programok

Bejelentkezés